Om Oss

Velkommen til Keum Gang Taekwondo – St.Hanshaugen

Vi er en Taekwondo klubb på St.Hanshaugen, sentralt i Oslo sentrum. Vi tilbyr trening for alle fra 7 år og oppover. Vi har tilbud både for de som ønsker å ha en actionfylt hobby å gå til 2 ganger i uken i et trivelig og trygt miljø, og til de som har ambisjoner om konkurranser og mesterskap og ønsker å trene enda flere ganger pr. uke og etterhvert delta i både nasjonale og internasjonale konkurranser. Taekwondo kan også benyttes som selvforsvar, og vi trener på dette for de eldre utøverne.

I klubben vår trener vi på flere elementer innen Taekwondo, både den fysiske basistreningen, teknisk trening med utvidelse til tradisjonelle mønster, kamp og selvforsvar for å nevne noe. Vi har mye fokus på det sosiale miljøet til utøverne, og på oppførsel og væremåte til alle involverte, utøvere, foreldre og instruktører.

Gradering - Nybegynnere og mellomparti.

Vi har utøverne og deres helhetlige utvikling i fokus, både fysisk, mentalt og sosialt. Vi er opptatte av at utøverne opplever mestring, og at alle treninger er gjennomført i trygge og trivelige omgivelser under veiledning av dyktige instruktører.

Gradering - videregående.

Vi har aktiviteter og klasser for for alle, fra 7 år og oppover (må ha startet i 2.klasse).

Taekwondo er også en konkurranseidrett. I denne delen av Taekwondo er det 2 grener, en teknisk gren (Poomse) og en kamp-gren (Olympisk Taekwondo). Disse utøverne trener enda flere timer pr. uke og reiser fra tid til annen i konkurranser. Vi har ambisjoner om å bygge opp et konkurranselag i begge grener, der vi på sikt reiser rundt og deltar i både nasjonale og internasjonale konkurranser.

Feiring av resultater i Friendship Cup - Elvebyen.

Ta kontakt med oss for mer informasjon!