Innmelding

For å melde deg på kurs hos oss, anbefaler vi å sende oss en mail på «medlem (at) keumgangteam.net«. Da kan vi reservere plass til deg og/eller dine familiemedlemmer på et av våre nybegynnerkurs. Vi anbefaler å ta kontakt tidlig, da vi de siste årene har hatt veldig stor pågang på våre kurs.

Innmeldingsprosess

 1. Prøvetimer
  Hos oss er det mulig å være med på et par prøvetimer før dere bestemmer dere for å bli medlem. Disse prøvetimene er gratis og helt uforpliktende.
  Dersom det er utøvere under 13 år som skal starte, anbefaler vi at de foresatte også er med de første timene. Da har dere mulighet til å bli kjent med oss, og vi muligheten til å bli kjent med dere.
 2. Registrering
  Etter 1-2 prøvetimer, og du har bestemt deg for å bli medlem hos oss, kan du levere registreringsskjema. Dette kan gjøres både i papir- og digital versjon.
  Detaljer deles ut på prøvetimene.

  Ved registrering måler vi også opp høyden på utøverne, slik at de kan få tilpasset drakt og belte i sin størrelse. Denne drakten, beltet og trening i 1 måned er inkludert i startpakken.
 3. Betaling
  Etter at du er registrert vil du få en mail og/eller SMS med informasjon om betaling av startpakke og medlemskap i klubben.
 4. Gratulerer! Du er medlem!
  Når betalingen er gjennomført er du offisielt medlem hos oss, og utøverne får utdelt drakt og belte så fort som mulig på trening. Da er det bare å trøkke på og være med på reisen til personlig utvikling og mestring i et trygt og trivelig miljø hos oss! #sterkeresammen

Medlemskap

Medlemskap i Keum Gang Taekwondo – St.Hanshaugen inkluderer:

 • Trening
 • Forsikring
 • Medlemskap i Norges Kampsportforbund (NKF), et fleridrettsforbund innen Norges Idrettsforbund (NIF) med flere medlemsfordeler. Les mer på Kampsport.no.

Sykdom og skader

Ved lengre tids sykdom og/eller skade, som går ut over 1 måned, ta kontakt med oss på «medlem (at) keumgangteam.net«, slik at vi midlertidig kan fryse medlemskap og treningsavgift.

Utmelding

All utmelding må skje skriftlig til «medlem (at) keumgangteam.net«.