Nybegynnerkurs – Fra mandag 08.januar 2024

Publisert av Werner Lindgård den

Søker du en spennende, actionfylt og utfordrende hobby? Eller søker du en aktivitet du kan drive med sammen med gode venner? Kanskje du har lyst til å treffe kule folk som kan bli dine venner? Eller er du en foresatt som har lyst til å drive med en aktivitet sammen med barna dine?

Uansett hva som er dine mål og ambisjoner, så starter vi nybegynnerkurs fra og med mandag 8.januar 2024 hos oss i Keum Gang Taekwondo – St.Hanshaugen.

Vi har de siste par årene opplevd en veldig stor pågang på våre partier, så vi anbefaler å være tidlig ute med å reservere plass!

Prøvetime og Startpakke

Alle som ønsker å prøve ut Taekwondo hos oss får 2 helt gratis og uforpliktende prøvetimer.

Alle som begynner å trene hos oss, får en startpakke som inkluderer både drakt og belte, og trening i 1 måned* til kun 299,-.
I tillegg er det en årlig medlemsavgift i klubben på 300,-

Etter dette har vi månedlig treningsavgift på 300,-. Vi har også gode familierabatter med opp til 25% rabatt for familiemedlemmer.

*Startpakken forutsetter tegning av avtale på 6 eller 12 måneder trening.

Barn, 7 – 12 år

Barn i alderen 7 til 12 år trener både mandager og torsdager 17.00 – 18.00. For å sikre at utøverne får oppleve utvikling og mestring anbefaler vi at man setter av tid til å være med på begge øktene. Vi har selvfølgelig forståelse for at det av og til dukker opp bursdager, sykdom og andre gyldige årsaker til fravær.

Ønsker du som foresatt å ha en aktivitet sammen med dine barn? Istedenfor å sitte å vente på at barna blir ferdige med å trene, tilbyr vi åpne klasser der foresatte og barn kan trene sammen!

Ungdom, 13 – 19 år

Ungdommer fra 13 år og over trener til vanlig på tirsdager og torsdager fra 20.00 – 21.00.

For å sikre at du får oppleve utvikling og mestring anbefaler vi at du setter av tid til å være med på begge øktene. Vi har selvfølgelig forståelse for at det av og til dukker opp bursdager, sykdom og andre gyldige årsaker til fravær.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Hoppspark.jpg

Voksne, 18 år og over

Voksne fra 18 år og over trener til vanlig på tirsdager og torsdager fra 20.00 – 21.00.

For å sikre at du får oppleve utvikling og mestring anbefaler vi at du setter av tid til å være med på begge øktene. Vi har selvfølgelig forståelse for at det av og til dukker opp bursdager, sykdom og andre gyldige årsaker til fravær.

Ta kontakt med oss om du lurer på noe!