Sommerskoler – 2021

Publisert av Werner Lindgård den

Hei alle sammen!

Vil du være med å prøve noe ekstra gøy i sommer?
Bli med oss og trene Taekwondo i et trygt og trivelig miljø, med engasjerte og dyktige instruktører, ute på Evald Ryghs plass!

Vi arrangerer aktivitetstimer med Taekwondo, der du får prøve deg på masse morsomme aktiviteter, inkludert litt slag og spark, hopp og sprett og spinn! Dette tilbudet gjelder for alle barn og ungdom i alderen 7 – 13 år. Vi arrangerer sommeraktivitetene fra og med 6. til og med 30. juli, i ukene 27, 28, 29 og 30.

Du trenger ingen forkunnskaper for å være med, og du kan være med i kun 1 av ukene om du ønsker det.

Info om taekwondoskoler – Keum Gang Taekwondo – St.Hanshaugen
Vi ser/hører at det er et behov for organisert aktivitet i fellesferien. Mye på grunn av Corona-situasjonen i Norge og verden i dag. Etter veldig gode erfaringer og tilbakemeldinger fra i fjor sommer, ønsker vi også i år å tilby sommerskole i Taekwondo hos oss.

Det er viktig å påpeke at alle aktivitetene vil bli arrangert under de på det tidspunktets gjeldende retningslinjer med tanke på smittevern. Vi har kun plass til 20 personer pr. økt.


Barn 7 – 13 år

Vi arrangerer treninger tirsdager og torsdag 12.00 – 14.00. Vi kjører i 2x 45 minutters økter, med 30 minutter pause mellom. Da er det fri aktivitet, samt noe enkel servering og påfyll av energi.
Det blir masse forskjellige aktiviteter som utfordrer kroppen og hodet på ulike måter. Det vil bli en del slag og spark som kjennetegner Taekwondo, samt annen fysisk aktivitet. Det kreves ingen forkunnskaper for å delta. Bare meld dere på, og møt opp i treningsklær.

Påmelding og informasjon (Barn 7 – 13 år)

Uke 27: https://www.deltager.no/event/sommerskole-kgtkd-uke-27
Uke 28: https://www.deltager.no/event/sommerskole-kgtkd-uke-28
Uke 29: https://www.deltager.no/event/sommerskole-kgtkd-uke-29
Uke 30: https://www.deltager.no/event/sommerskole-kgtkd-uke-30

I fjor hadde vi veldig stor pågang på barneøktene, så vi anbefaler å være raskt ute for å sikre plass.


Økonomi

Vi har fått støtte til dette prosjektet av Norges Idrettsforbund. Vi kan derfor glede alle med gratis deltakelse på våre sommeraktiviteter!


 Velkommen til trening!