Nybegynnerkurs – Fra mandag 08.februar 2021

Publisert av Werner Lindgård den

Søker du en spennende, actionfylt og utfordrende hobby? Eller søker du en aktivitet du kan drive med sammen med gode venner? Kanskje du har lyst til å treffe kule folk som kan bli dine venner? Eller er du en foresatt som har lyst til å drive med en aktivitet sammen med barna dine?

Uansett hva som er dine mål og ambisjoner, så starter vi nybegynnerkurs fra og med mandag 8.februar hos oss i Keum Gang Taekwondo – St.Hanshaugen.

Prøvetime og Startpakke

Alle som ønsker å prøve ut Taekwondo hos oss får 2 helt gratis og uforpliktende prøvetimer. På grunn av Covid-19 situasjonen må alle som møter opp registrere seg hos instruktør, slik at det er mulig å gjennomføre en evt. smittesporing.

Alle som begynner å trene hos oss, får en startpakke som inkluderer både drakt og belte, og trening i 1 måned* til kun 299,-.

Etter dette har vi månedlig betaling via AvtaleGiro. Vi har også gode familierabatter med opp til 25% rabatt for familiemedlemmer.

*Startpakken forutsetter tegning av avtale på 6 eller 12 måneder trening.

Smittevern

Vi er svært opptatte av alle våre utøvere, foresatte, trenere og andre frivilliges trygghet og trivsel på trening. Vi tar smittevern på alvor, og ber om at alle leser våre retningslinjer for dette.

Pga. situasjonen med Covid-19, så har vi plass til maks 16 stk. pr økt, så vær raskt ute med å reservere plass.

Barn, 7 – 12 år

Barn i alderen 7 til 12 år trener både mandager og torsdager 17.00 – 17.45. Øktene er noe kortere enn vanlig pga. smitteverntiltak som må gjennomføres.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Brekking.jpg

Ungdom, 13 – 19 år

For ungdommer til og med ungdomsskolealder kan også starte å trene i denne perioden. På grunn av oppdelinger av økter og kohorter er det åpent for å trene på mandager og torsdager 17.00 – 17.45.

Ungdommer fra 13 år og over trener til vanlig på tirsdager og torsdager fra 20.00 – 21.00.

På grunn av Covid-19 og smittevernshensyn må vi utsette inntak utøvere fra videregående-skole og over til vi får klarsignal fra Norges Idrettsforbund (NIF) og Oslo Kommune. Vi oppdaterer dette så fort vi selv får informasjon.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Hoppspark.jpg

Voksne, 20 år og over

Voksne over 20 år og over trener til vanlig på tirsdager og torsdager fra 20.00 – 21.00.

På grunn av Covid-19 og smittevernshensyn må vi utsette inntak for denne aldersgruppen til vi får klarsignal fra Norges Idrettsforbund (NIF) og Oslo Kommune. Vi oppdaterer dette så fort vi selv får informasjon.

Ta kontakt med oss om du lurer på noe!

Kategorier: Ukategorisert