Nybegynnerkurs fra 24.august

Publisert av Werner Lindgård den

Våre kurs er nå fulle! Send oss en mail for å reservere plass til våre neste kurs 🙂

Søker du en spennende, actionfylt og utfordrende hobby? Eller søker du en aktivitet du kan drive med sammen med gode venner? Kanskje du har lyst til å treffe kule folk som kan bli dine venner? Eller er du en foresatt som har lyst til å drive med en aktivitet sammen med barna dine?

Uansett hva som er dine mål og ambisjoner, så starter vi nybegynnerkurs fra og med mandag 24.august hos oss i Keum Gang Taekwondo – St.Hanshaugen.

Prøvetime og Startpakke

Alle som ønsker å prøve ut Taekwondo hos oss får 2 helt gratis og uforpliktende prøvetimer. På grunn av Covid-19 situasjonen må alle som møter opp registrere seg hos instruktør, slik at det er mulig å gjennomføre en evt. smittesporing.

Alle som begynner å trene hos oss, får en startpakke som inkluderer både drakt og belte, og trening i 1 måned* til kun 299,-.

Etter dette har vi månedlig betaling via AvtaleGiro. Vi har også gode familierabatter med opp til 25% rabatt for familiemedlemmer.

*Startpakken forutsetter tegning av avtale på 6 eller 12 måneder trening.

Smittevern

Vi er svært opptatte av alle våre utøvere, foresatte, trenere og andre frivilliges trygghet og trivsel på trening. Vi tar smittevern på alvor, og ber om at alle leser våre retningslinjer for dette.

Pga. situasjonen med Covid-19, så har vi plass til maks 20 stk. pr økt, så vær raskt ute med å reservere plass.

Barn, 7 – 12 år

Barn i alderen 7 til 12 år trener både mandager og torsdager 17.00 – 17.45. Øktene er noe kortere enn vanlig pga. smitteverntiltak som må gjennomføres.

Ønsker du som foresatt å ha en aktivitet sammen med dine barn? Istedenfor å sitte å vente på at barna blir ferdige med å trene, tilbyr vi åpne klasser der foresatte og barn kan trene sammen! (Gjelder fra 1.september, når myndighetene mykner opp kravene til deltagelse i idretten)

Ungdom, 13 – 19 år

Ungdommer fra 13 år og over trener på tirsdager og torsdager fra 20.00 – 21.00.

Voksne, 20 år og over

På grunn av situasjonen med Covid-19 må vi følge myndighetenes råd om gradvis gjenåpning av treninger. Vi må derfor avvente til tidligst 1.september om å gi et tilbud til voksne over 20 år.

Pga. situasjonen med Covid-19, så har vi plass til maks 20 stk. pr økt, så vær raskt ute med å reservere plass.

Våre kurs er nå fulle. Send oss en mail dersom du ønsker å reservere plass til neste inntak!

Ta kontakt med oss om du lurer på noe!