Nybegynnerkurs – Fra mandag 23.august 2021

Publisert av Werner Lindgård den

Søker du en spennende, actionfylt og utfordrende hobby? Eller søker du en aktivitet du kan drive med sammen med gode venner? Kanskje du har lyst til å treffe kule folk som kan bli dine venner? Eller er du en foresatt som har lyst til å drive med en aktivitet sammen med barna dine?

Uansett hva som er dine mål og ambisjoner, så starter vi nybegynnerkurs fra og med mandag 23.august hos oss i Keum Gang Taekwondo – St.Hanshaugen.

NB! Det har vært en enorm pågang og interesse for våre kurs som starter mandag 23.august. Vi er nå fullbooket på barnepartiene, men ta gjerne kontakt med oss, slik at vi kan sette dere på venteliste dersom det skulle åpnes opp plasser, eller vi kan sende dere informasjon om oppstart av neste nybegynnerkurs. Vi har fortsatt noen få ledige plasser på ungdom/voksen partiene.

Prøvetime og Startpakke

Alle som ønsker å prøve ut Taekwondo hos oss får 2 helt gratis og uforpliktende prøvetimer. På grunn av Covid-19 situasjonen må alle som møter opp registrere seg hos instruktør, slik at det er mulig å gjennomføre en evt. smittesporing.

Alle som begynner å trene hos oss, får en startpakke som inkluderer både drakt og belte, og trening i 1 måned* til kun 299,-.

Etter dette har vi månedlig betaling via AvtaleGiro. Vi har også gode familierabatter med opp til 25% rabatt for familiemedlemmer.

*Startpakken forutsetter tegning av avtale på 6 eller 12 måneder trening.

Smittevern

Vi er svært opptatte av alle våre utøvere, foresatte, trenere og andre frivilliges trygghet og trivsel på trening. Vi tar smittevern på alvor, og ber om at alle leser våre retningslinjer for dette.

Pga. situasjonen med Covid-19, så har vi plass til maks 20 stk. pr økt, så vær raskt ute med å reservere plass.

Barn, 7 – 12 år

Barn i alderen 7 til 12 år trener både mandager og torsdager 17.00 – 18.00. Øktene er noe kortere enn vanlig pga. smitteverntiltak som må gjennomføres.

Ønsker du som foresatt å ha en aktivitet sammen med dine barn? Istedenfor å sitte å vente på at barna blir ferdige med å trene, tilbyr vi åpne klasser der foresatte og barn kan trene sammen!

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Brekking.jpg

Ungdom, 13 – 19 år

Ungdommer fra 13 år og over trener til vanlig på tirsdager og torsdager fra 20.00 – 21.00. Øktene er noe kortere enn vanlig pga. smitteverntiltak som må gjennomføres.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Hoppspark.jpg

Voksne, 18 år og over

Voksne fra 18 år og over trener til vanlig på tirsdager og torsdager fra 20.00 – 21.00. Øktene er noe kortere enn vanlig pga. smitteverntiltak som må gjennomføres.

Ta kontakt med oss om du lurer på noe!

NB! Det har vært en enorm pågang og interesse for våre kurs som starter mandag 23.august. Vi er nå fullbooket, men ta gjerne kontakt med oss, slik at vi kan sette dere på venteliste dersom det skulle åpnes opp plasser, eller vi kan sende dere informasjon om oppstart av neste nybegynnerkurs.

Kategorier: Trening