17.mai!

En herlig 17.mai feiring med actionfyllt oppvisning!

En stor takk til alle utøvere og foreldre som hjalp til å få dette gjennomført i dag!
Det er utrolig tøft å se dere i aksjon, og ikke minst all den kule tilbakemeldingen dere får fra publikum!

You Rock!!! 😀

En stor takk til fotograf © Fredrik Naumann/Felix Features for flotte bilder av gjengen i aksjon!

Klubbkveld!

Supert oppmøte og mye god innsats, smil og moro på klubbkveld på fredag! Det ble også mer servering og aktiviteter etterpå! Veldig moro at så mange utøvere og foreldre tok seg tid og var med på dette arrangementet!

En stor takk til alle oppmøte, og en stor takk til alle som hjalp til med å ordne med bevertning, Kahoot konkurranser og rydding 🙂

Påskegradering!

Det var mye spenning i rommet for våre helt nyeste medlemmer torsdag den 22.mars. Da fikk vi besøk av Master Karl Erik Haarstad fra Keum Gang Taekwondo – Nesttun. Det var duket for gradering for våre nybegynnere og utøvere på mellompartiene. Knall innsats fra hele gjengen ble belønnet med nye belter!

Vi gratulerer alle sammen!

Takk for et supert år!

Da har vi hatt årets siste trening, og det er veldig hyggelig at folk er med og står på til siste slutt!
Vi vil bare få takke alle utøvere, foreldre og andre som stiller opp for klubben og lager et godt og aktivt miljø!

Vi ønsker dere med dette en riktig god jul og godt nytt år 🙂

Satsing mot Para-Taekwondo i OL 2020

I april dro 2 av våre instruktører (Werner og Ingrid) på tur til Ridderrennet på Beitostølen, slik vi har vært med å representere Norges Kampsportforbund de siste årene.

I bilen på tur oppover hadde vi også med oss Torfinn Katla Opedal, verdens første utøver som har gradert til sort belte i Taekwondo som blind. Vi hadde også med oss Øyvind Johansen fra Halden.

Øyvind ble i juni 2010 utsatt for en alvorlig strømulykke på jobben, og endte opp med mange operasjoner og diverse funksjonshemninger. På turen snakket vi mye løst og fast om trening, både på bredde og toppnivå, trening som funksjonsfrisk og med diverse funksjonsnedsettelser. Det ble også veldig klart på turen at Øyvind er en ekstremt målrettet og sta utøver, som jobber hardt fremover for å nå sitt store mål: representere Norge i Paralympics i Tokyo 2020.

Som et resultat av denne praten ble samarbeidet mellom Øyvind og oss i Keum Gang Taekwondo – St.Hanshaugen videre styrket ved at Øyvind meldte seg inn i klubben, og reiser flere ganger i uken tur-retur Halden for å være med å trene sammen med vårt konkurranselag.

På veien mot OL blir det mye trening, samlinger og konkurranser, og i den forbindelse også mye reising.
Nå i sommer går turen først til Danmark og PEAK performance camp med blant andre Bjarne Johansen som trener.
I tillegg blir det deltakelse i Minsk med mål om prestasjoner gode nok til å kvalifisere videre til EM og VM.

Se mer om Øyvinds satsing på YouTube

Vi jobber sammen mot Tokyo 2020!

Øyvind Johansen

Øyvind Johansen

Sommeravslutning

Mandag 19.juni dro instruktører, assistenter og store deler av konkurranselaget opp til Høyt og Lavt parken ved Tryvann. Her ble det masse aktivitet oppe blant tretoppene! På slutten av dagen ble alle utfordret til å ta Tigerspranget! 25 meter rett ut og ned fra toppen av stativet! ALLE tok også steget og fullførte! Utrolig kule og tøffe gjengen!!

Dagen etter arrangerte vi grilling på St.Hanshaugen for alle våre utøvere, søsken og foreldre. Vår evig gode Nassima ordnet med aktiviteter og konkurranser mens de voksne forberedte grillene og maten.

Vi takker alle for oppmøte og innsatsen, og ønsker alle en riktig god sommer!!

PS: Om du ønsker å trene lite eller mye i sommer, så arrangerer vi så klart sommertrening for alle våre utøvere i sommer!

Sommerleir 2017

Helgen 9. – 11.juni reiste en stor gjeng fra Oslo over fjellet til vår årlige sommerleir sammen med vår partnerklubb Keum Gang Taekwondo – Nesstun.

Utøverne fikk muligheten til å bli bedre kjent med hverandre på turen over fjellet. Vi fikk sett film, folk lagde kule bygg sammen i Minecraft, skravlet og koste oss. Vi stoppet på Gudvangen for en middag før vi kom frem til treningen i Slåtthaughallen.

I år var vi så utrolig heldige å få Norges landslagstrener for kamp, Dave Cook, som instruktør på leiren. Dette var første gangen instruerte på en større leir utenfor landslaget, siden Dave kom til Norge for 4 år siden. Vi er utrolig glade for å ha fått denne muligheten. Det var høyt tempo og mange smil under treningene, både for de unge og lavere graderte, og for de mer erfarne og høyere graderte utøverne.

På lørdagen var det mer trening, tur i byen, enormt pizzaparty før det ble mer lek og moro i salen frem til leggetid.
Utøverne leverte varene på graderingen på søndagen, og mange av våre utøvere var denne gangen med som assistenter og sensorer på graderingen.

En stor takk til alle utøvere, assistenter, instruktører og foreldre som er med å hjelper til under hele turen og gjør dette til en uforglemmelig helg! Vi gleder oss allerede masse til neste års tur 🙂

Nye sortbelter!

Etter mye og kontinuerlig jobbing de siste årene, var det helgen 12.-14.mai duket for den store graderingen opp til sort belte. Lisa og Jørgen representerte klubben på en særs god måte og besto testen med god margin!

Vi gratulerer så mye til dere begge! Stolt av dere!!