Takk for et supert år!

Da har vi hatt årets siste trening, og det er veldig hyggelig at folk er med og står på til siste slutt!
Vi vil bare få takke alle utøvere, foreldre og andre som stiller opp for klubben og lager et godt og aktivt miljø!

Vi ønsker dere med dette en riktig god jul og godt nytt år 🙂

Aktiv og engasjert ungdom!

Helgen 08.-10. september deltok 2 av klubbens ungdommer, Marwa og Simen, på kampsportforbundets samling for unge ledere: https://kampsport.no/forbund/ungdommene-former-ungdomskomite/

Vi er utrolig stolte over å kunne si at disse 2 flotte ungdommene er aktivt med i klubben, stiller opp og hjelper til med å lage arrangement for de andre utøverne, holder treninger og engasjerer seg i klubbens styre.

Aktiv sommer!

Flere av våre utøvere har vært på ferie både innenlands og utenlands!
Her er et lite knippe bilder med Taekwondo-inspirert ferie!

Satsing mot Para-Taekwondo i OL 2020

I april dro 2 av våre instruktører (Werner og Ingrid) på tur til Ridderrennet på Beitostølen, slik vi har vært med å representere Norges Kampsportforbund de siste årene.

I bilen på tur oppover hadde vi også med oss Torfinn Katla Opedal, verdens første utøver som har gradert til sort belte i Taekwondo som blind. Vi hadde også med oss Øyvind Johansen fra Halden.

Øyvind ble i juni 2010 utsatt for en alvorlig strømulykke på jobben, og endte opp med mange operasjoner og diverse funksjonshemninger. På turen snakket vi mye løst og fast om trening, både på bredde og toppnivå, trening som funksjonsfrisk og med diverse funksjonsnedsettelser. Det ble også veldig klart på turen at Øyvind er en ekstremt målrettet og sta utøver, som jobber hardt fremover for å nå sitt store mål: representere Norge i Paralympics i Tokyo 2020.

Som et resultat av denne praten ble samarbeidet mellom Øyvind og oss i Keum Gang Taekwondo – St.Hanshaugen videre styrket ved at Øyvind meldte seg inn i klubben, og reiser flere ganger i uken tur-retur Halden for å være med å trene sammen med vårt konkurranselag.

På veien mot OL blir det mye trening, samlinger og konkurranser, og i den forbindelse også mye reising.
Nå i sommer går turen først til Danmark og PEAK performance camp med blant andre Bjarne Johansen som trener.
I tillegg blir det deltakelse i Minsk med mål om prestasjoner gode nok til å kvalifisere videre til EM og VM.

Se mer om Øyvinds satsing på YouTube

Vi jobber sammen mot Tokyo 2020!

Øyvind Johansen

Øyvind Johansen

Sommeravslutning

Mandag 19.juni dro instruktører, assistenter og store deler av konkurranselaget opp til Høyt og Lavt parken ved Tryvann. Her ble det masse aktivitet oppe blant tretoppene! På slutten av dagen ble alle utfordret til å ta Tigerspranget! 25 meter rett ut og ned fra toppen av stativet! ALLE tok også steget og fullførte! Utrolig kule og tøffe gjengen!!

Dagen etter arrangerte vi grilling på St.Hanshaugen for alle våre utøvere, søsken og foreldre. Vår evig gode Nassima ordnet med aktiviteter og konkurranser mens de voksne forberedte grillene og maten.

Vi takker alle for oppmøte og innsatsen, og ønsker alle en riktig god sommer!!

PS: Om du ønsker å trene lite eller mye i sommer, så arrangerer vi så klart sommertrening for alle våre utøvere i sommer!

Sommerleir 2017

Helgen 9. – 11.juni reiste en stor gjeng fra Oslo over fjellet til vår årlige sommerleir sammen med vår partnerklubb Keum Gang Taekwondo – Nesstun.

Utøverne fikk muligheten til å bli bedre kjent med hverandre på turen over fjellet. Vi fikk sett film, folk lagde kule bygg sammen i Minecraft, skravlet og koste oss. Vi stoppet på Gudvangen for en middag før vi kom frem til treningen i Slåtthaughallen.

I år var vi så utrolig heldige å få Norges landslagstrener for kamp, Dave Cook, som instruktør på leiren. Dette var første gangen instruerte på en større leir utenfor landslaget, siden Dave kom til Norge for 4 år siden. Vi er utrolig glade for å ha fått denne muligheten. Det var høyt tempo og mange smil under treningene, både for de unge og lavere graderte, og for de mer erfarne og høyere graderte utøverne.

På lørdagen var det mer trening, tur i byen, enormt pizzaparty før det ble mer lek og moro i salen frem til leggetid.
Utøverne leverte varene på graderingen på søndagen, og mange av våre utøvere var denne gangen med som assistenter og sensorer på graderingen.

En stor takk til alle utøvere, assistenter, instruktører og foreldre som er med å hjelper til under hele turen og gjør dette til en uforglemmelig helg! Vi gleder oss allerede masse til neste års tur 🙂

Nye sortbelter!

Etter mye og kontinuerlig jobbing de siste årene, var det helgen 12.-14.mai duket for den store graderingen opp til sort belte. Lisa og Jørgen representerte klubben på en særs god måte og besto testen med god margin!

Vi gratulerer så mye til dere begge! Stolt av dere!!

Olympisk treff – Besøk av Tina Røe Skaar

Tirsdag 09.mai hadde vi besøk av landslagsutøver Tina Røe Skaar!
Full sal med mange ivrige utøvere, god stemning, og mye inspirasjon og spennende øvelser!

Regionalt Stevne

Lørdag 18.mars var teamet samlet på Bygdøhus for regionalt stevne.

Jørgen og Mia deltar i poomse og viser super fremgang! Rene og sterke teknikker hele veien! Det er tydelig at de jobber bra på trening om dagen, og er aktivt med på samlinger. Jørgen belønnes med en sølvmedalje, og Mia drar i land en bronse, kun 0.05 poeng bak sølvmedaljevinneren!

For Hanan blir det debut som A-utøver i kamp. Hanan og Alba møtes i finalen i sin klasse, og begge går med et mål for øyet; å vinne over den andre. Første runden er veldig gjevn, og begge viser at de har fått veldig god kontroll på dette med avstand, bruk av armer for å stoppe spark som kommer mot hodet, samt at de også går flere spark mot hodet. En utrolig bra kamp av begge to!!

I tillegg til de aktive utøverne så representerer Ingrid klubben vår som dommer i Poomse. Vi får også veldig god støtte fra Marwa, som er med å passer på gjengen, sørger for at de får varmet skikkelig opp, er klare på områdene i tide. Marwa er også med å coacher når Alba og Hanan går finalekampen. Simen og Martin er også med som supportere, heier og er med å skaper liv og røre!

Alt i alt en super dag, sammen med en fantastisk herlig og sammensveiset gjeng!

Seminar – Grandmaster Ky-Tu Dang

Helgen 11. og 12. mars dro Ingrid, Jørgen og Werner for å trene med en av verdens fremste poomseutøvere; Grandmaster Ky Tu Dang.

Ky Tu Dang er en kjent skikkelse fra Taekwondo miljøet, og har vært et forbilde for mange i en lang årrekke! Han er også flere ganger Europamester i poomse, og har vært landslagstrener for både Danmark og Israel.

Det var en sann fryd å få trene med ham igjen etter så mange år. Han har alltid et strålende smil og et smittende humør. Han ekstremt dyktig, både som utøver og instruktør. Masse nyttige tips til teknikker og poomse, samt mange kreative øvelser til oppvarming og fysisk trening.

En stor takk til Master Dong Van Nguyen som inviterte oss til dette seminaret.