Regionalt Stevne

Lørdag 18.mars var teamet samlet på Bygdøhus for regionalt stevne.

Jørgen og Mia deltar i poomse og viser super fremgang! Rene og sterke teknikker hele veien! Det er tydelig at de jobber bra på trening om dagen, og er aktivt med på samlinger. Jørgen belønnes med en sølvmedalje, og Mia drar i land en bronse, kun 0.05 poeng bak sølvmedaljevinneren!

For Hanan blir det debut som A-utøver i kamp. Hanan og Alba møtes i finalen i sin klasse, og begge går med et mål for øyet; å vinne over den andre. Første runden er veldig gjevn, og begge viser at de har fått veldig god kontroll på dette med avstand, bruk av armer for å stoppe spark som kommer mot hodet, samt at de også går flere spark mot hodet. En utrolig bra kamp av begge to!!

I tillegg til de aktive utøverne så representerer Ingrid klubben vår som dommer i Poomse. Vi får også veldig god støtte fra Marwa, som er med å passer på gjengen, sørger for at de får varmet skikkelig opp, er klare på områdene i tide. Marwa er også med å coacher når Alba og Hanan går finalekampen. Simen og Martin er også med som supportere, heier og er med å skaper liv og røre!

Alt i alt en super dag, sammen med en fantastisk herlig og sammensveiset gjeng!