Julegradering!

Helgen 2. til 4. desember fikk vi besøk av Master Karl Erik Haarstad fra Keum Gang Taekwondo – Nesttun.
For de med blått belte og høyere betydde dette ekstra trening med finpuss av pensum, men også introduksjon til de nye endringene som kommer i 2017!

Det begynte i rolig tempo, med god informasjon om hva som skulle gjøres, hvorfor vi velger å gjøre enkelte endringer og hva vi ser etter i de ulike teknikkene og elementene. Utover dagen ble tempoet høyere og høyere, og temperaturen steg mer og mer. Den siste halvtimen var det fult kjør på hele gjengen, og det var svært mange blide og meget fornøyde utøvere og instruktører som dro hjem etter nesten 6 timer seminar på lørdagen.

Søndagen var det klart for gradering, og det var mange spente og nyskjerrige utøvere som sto på og gjorde sitt aller beste. For første gang delte vi opp i 2 ulike puljer; 1 for de yngste og lavere graderte, og 1 for de eldre ungdommene og voksne med høyere belte. Siden de med høyere belte hadde fått en ekstra dag med trening, ble det denne gangen satt noe høyere krav til innsats og fokus i teknikkene. Det ble noen ekstra påminnelser og uttesting av noen nye elementer. Dette gjør det litt ekstra spennende og nervepirrende på slutten før belteutdeling, men alle blir denne gangen belønnet med nytt belte.

Da gleder vi oss til å jobbe videre med nye elementer i pensumet på nyåret og forberede oss godt til nye treninger, seminarer og graderinger!