Siste innspurt før høstferien!

Nå har høstferien i Oslo startet, men vi i Keum Gang taekwondo – St. Hanshaugen har ikke på noen måte ligget på latsiden denne helgen av den grunn!

På torsdag var det avslutningstrening for alle partiene, med flotte kaker og premier i til de som samlet mest vervepoeng og hjalp til mest med reklame. Tusen takk til alle foreldre og utøvere som stilte på kort varsel med kaffe, kaker, premier og god stemning!

Dagen etter, på fredag, tok konkurranseteamet seg en tur på Megazone. Der ble det spilt laser tag, og teamet kan melde om høyt adrenalinnivå og skikkelig god stemning!

Etter en kort pust i bakken dro fire stykker til Jessheim på NC3/ØC4, selv om klubben ikke stilte med utøvere i konkurranse denne gang. Der ble de alle lisensiert som poomse-coacher i henhold til Kampsportforbundets regler. Dette så vi fortsatt skal kunne konkurrere!

Helt på tampen vil styret benytte sjansen til å takke dere alle sammen for et hyggelig semester i Keum Gang taekwondo – St. Hanshaugen, og vi ønsker dere alle god høstferie og velkommen tilbake! 