Seminar – Steven og Sarah Jennings

Helgen 17. og 18. september deltok Lene, Alba, Jo og Jørgen på seminar med Sarah og Steven Jennings. Marwa deltok som assisterende coach og fikk med seg masse nyttig fra sidelinjen!

Steven er trener for det Britiske landslaget, og Sarah er selv tidligere utøver med flere EM, VM og OL deltakelser og titler. Hun regnes som en av Englands mestvinnende Taekwondo utøver gjennom tidene. De har sammen en fantastisk måte å instruere på, og er veldig gode til å bygge øvelser og linke sammen ulike oppgaver til en større enhet.

Mange av elementene som ble gjennomgått kjenner utøverne fra før, men på grunn av intens trening, mye feedback og massivt med repetisjoner så «løsnet» det skikkelig for gjengen fra St.Hanshaugen. Utøverne selv smilte fra øre til øre og storkoste seg! Alle utøverne fikk mye personlig feedback fra Steven og Sarah, som var UTROLIG fornøyde med utøverne, både hvordan de jobbet og utviklet seg, utfordret og pushet grenser, og ikke minst viste stort engasjement som smittet over på både utøvere og trenere!

Så på slutten av dagen, når både Steven og Sarah kommer bort til meg, tar meg i hånda og sier at «Du verden for en gjeng du har med deg! Det er bare så utrolig gøy å trene dem!», da blir man ikke bare veldig stolt, men også veldig ydmyk og rørt! Og ja, du verden for en flott gjeng som var med å trente i helgen!!