Seminar med Master Anna Kim

Lørdag og søndag 24.-25. september arrangerte Nittedal Taekwondo klubb treningssamling med Master Anna Kim.
Hun har trent Taekwondo siden hun var 4 år gammel, og er tidligere utøver på Kukkiwons offisielle demo team. Nå bor hun i Norge og reiser rundt og underviser ulike deler av Taekwondo. I helgen var det trening på mange ulike nivåer, både for ung og gammel, lavt og høyt gradert.

Anna holdt en god driv i treningene, utrolig dyktig på å tilpasse øvelser og gjennomgang teknikker til den enkelte. Det var veldig facinerende å se hvordan hun holdt klare og tydelige instruksjoner på hvordan hun ville ha det og var bestemt på dette. Samtidig som smilet satt veldig løst, og plutselig sitter på gulvet og pludrer med de yngste og nyeste.

Jørgen var den eneste fra oss som var med denne gangen, og han var veldig fornøyd med treningene og hva han lærte!