Regionalt – Bygdøhus

Søndag 3.april var den aktive delen av konkurranselaget klare til dyst på Bygdøhus. Det ble både forrykende kamper og masse poomser på gjengen.

Resultatmessig var vi litt over hele fjøla denne gangen, men prestasjonene og fremgangen var definitivt der for alle deltakerne. Poomsene flyter bedre, roen og tempoet er bedre og vi skal definitivt jobbe mer med detaljer. Det var også veldig hyggelig å se «Team Sjarmtroll» samlet til aksjon igjen 🙂

I kampene er det mange gjevne og fine kamper, og utøverne står på til siste slutt! Flere og flere av oppgavene vi jobber med på trening klaffer, og utøverne selv både merker fremgang, stortrives med erfaringene og læringen den får.

Det er veldig gøy å se at både utøvere og foreldre er med hele dagen, heier på hverandre, støtter hverandre og er der for hverandre hele dagen! Dette er noe de alle gir tilbakemelding på selv også, og noe de synes er veldig, veldig positivt med laget vårt! Som trener er jeg både veldig stolt og veldig ydmyk over å ha med denne gjengen på tur! Har storkost meg i hele dag!

Da er det bare en snau uke til en liten delegasjon setter nesen mot Stjørdal og NC 2 neste helg!