Inspirasjonsmøte – Ingrid Thunem

Mandag 14.mars fikk vi i klubben og konkurranselaget besøk av Ingrid Thunem som holdt et foredrag og workshop om «Motivasjon».

Ingrid Thunem er en svømmer på det norske landslaget for rullestolbrukere. Hun er lammet i store deler av kroppen og svømmer med kun en arm. Dette hindrer likevel ikke en ENORM vilje, pågangsmot og bøtter og spann med motivasjon. Pr. dags dato har hun over 20 NM gull, flere medaljer fra EM og VM. Det store målet er OL i Rio, høsten 2016. I tillegg til disse prestasjonene har hun noen og tyve verdensrekorder i ulike lengder og øvelser i bassenget.

Denne mandagen var vi som sagt så heldige å få besøke av henne, der hun ivrig fortalte om hva som motiverer henne, hva som skaper motivasjon, og hvordan både livet og prestasjoner tidvis går både opp og ned. Utøverne fikk selv en del grupperoppgaver og skulle presentere og dele med hverandre hva som motiverte dem. Både utøvere og foreldre var flinke bidragsytere, og Ingrid skrøt av dem alle for at de tok oppgavene så bra, og selv var med å skape motivasjon tilbake til Ingrid.

http://www.nrk.no/sport/svevde-mellom-liv-og-dod—na-slar-hun-nye-verdensrekorder-1.12811346