Høstkavalkade – 2015!

Det har vært en travel høst med MANGE aktiviteter i klubben vår!
Så mange, at vi dessverre ikke har rukket å legge ut bilder og informasjon om alle arrangementene. Så her kommer en oppsummering av høsten!

Vi startet høsten med en vervekampanje der MANGE av klubbens utøvere engasjerte seg stort! Dette medførte et rekordstort inntak, og derav mange arrangement for stor og liten utover høsten. Vi har hatt vår årlige, og veldig populære Halloween-trening! I tillegg har vi hatt både høstfest, julefest, pizzakveld for teamet, samt juleavslutning for konkurranselaget med pepperkaker, julebrus og annet snacks!

I løpet av høsten har vi både deltatt på, og arrangert flere seminarer, spesielt for de med blått belte og over, slik at de skal ha muligheten til å utvikle seg og bli enda bedre. Ut fra karakterene på graderingen, så kan klubben godt sies å ha lykkes på dette punktet!

På konkurransefronten har vi vært med i Norgescup, Regionalt stevne og NM! Det gror godt, og flere og flere deltar også i våre konkurranser. Vi gleder oss også til neste år, når vi satser på at supportergjengen vår også vokser! Vi får mye god feedback fra dommere i Norge, som forteller at de synes utøverne våre har en god utviklig om dagen. Dette er gledlig å høre, da gjengen jobber VELDIG bra om dagen!

Nå i desember fikk vi besøk av Karl Erik til å holde seminar og gradering for hele gjengen. Det var utrolig mye fine tilbakemeldinger å få, både fra sensor, utøverne selv, og ikke minst alle foreldre som stilte opp som publikum og som hjelpere i kiosken!

Da er det bare å få takke for en UTROLIG fin høst, sammen med verdens beste gjeng!! Gleder meg allerede til å starte på igjen i januar!

Kos dere med bildene frem til vi tar ferie!