Sommerleir 2015

Da var årets høydepunkt over for denne gang!
En vanvittig herlig sommerleir, med masse god trening, masse liv og energi og masse MORO! Vi klarte å sette ny rekord i år, med hele 193 deltakere på årets leir!

Det har vært en utrolig flott tur med mange flotte utøvere og foreldre! Som trener har jeg STORKOST meg hele veien, fått snakket med både utøvere og foreldre og hatt muligheten til å bli enda bedre kjent med dere! Det har vært mye god Taekwondo å se, mye gode tilbakemeldinger fra alle rundt oss og ikke minst; full klaff for alle på graderingen!

Jeg er utrolig stolt, og utrolig glad for å være med en slik gjeng som dette! Det er bare helt rått å se hvordan utøverne og klubben utvikler seg fra år til år, og se hvordan samholdet blir sterkere og sterkere. Neste år er det forresten 20 gangen Keum Gang Taekwondo Norge arrangerer sommerleir! Da håper vi ALLE våre medlemmer og foreldre er med å setter ny rekord med over 200 deltakere på leiren!!!

Igjen så vil jeg bare få takke alle utøvere og foreldre for masse herlige opplevelser gjennom hele helgen!
Jeg gleder meg allerede til neste år!