Regionalt Stevne

Regionalt stevne

Lørdag 14.mars dro en stor gjeng fra oss for å delta i regionalt stevne på Gjerdrum!

Det var en småspent, men flink gjeng som møtte opp tidlig denne lørdag morgenen.
Etter å ha samlet seg på basen, der både utøvere og foreldre holdt seg samlet, startet utøverne selv å holde en god oppvarming og hjalp hverandre gjennom poomser og forberedelser til kamp. Som trener er det utrolig herlig å se at gjengen fungerer så godt sammen, og at oppgaver og rutiner fungerer så bra!

Med tanke på at det var over 200 deltakere på dette stevnet, så gikk det likevel fort unna. Denne gangen hadde også arrangørene lagt opp til å fordele poomse og kamp, slik at dette ikke krasjet for utøverne og gjorde dem stresset.

Det er også tydelig at utøverne har jobbet bra med sine oppgaver i det siste, og dette gir gradvis mer uttelling i forhold til poeng utøverne får. Det er fortsatt en liten vei å gå opp til medaljer og pallplass for en del av utøverne, men det går definitivt i rett vei! Vi fikk mange gode plasseringer, og mye gjevne resultater. Mest gjevnt var det nok i poomseklassen for junior jenter (sortbelter). Det var kun 0.01 poeng som skilte på 3 plasser!! Jeg tror ALDRI jeg har sett en så gjevn poengsum i en poomsefinale før. Cornelia ble nok selv mest overrasket når hun viser seg å ha høyest poengsum den siste runden, og dermed stikker av med en sølvmedalje i klassen! Marwa gjør det også veldig bra i sine klasser. Vi har jobbet med en del oppgaver i kamp den siste tiden, og disse fungerer VELDIG bra, noe som fører til en soleklar gullmedalje i klassen. I poomse er det derfor ingen stress, så det flyter fint, og oppgaver fungerer bra der også, så det ender med en bronse i klassen.

Vi fikk også med oss en del fjerde og femteplasse i ulike klasser, samt mange andre gode plasseringer.
Uansett en topp dag sammen med Cornelia, Caroline, Mia, Marwa, Jørgen, Lene, Alba, Jo og Hanan.

Takk også til alle foreldre som stiller opp hele dagen og er med å heier på utøverne!