Påskegradering

Siste torsdagen før påske var det en ganske så spent gjeng som troppet opp til gradering!
Som en del utøvere selv sa; «det er litt sommerfugler i magen nå altså»!

Utøverne sto på veldig bra, og viste at de har jobbet bra på trening i det siste. Master Karl Erik, som kom hele veien fra Nesttun for å hjelpe oss, var også veldig, veldig fornøyd med utøverne.

Det var veldig god stemning i salen, takket være mange oppmøte foreldre, søsken, besteforeldre, onkler og tanter. Dette er noe vi setter utrolig stor pris på! Det er med å gjøre graderingen til en fantastisk dag for utøverne!

Vi må også få rette en stooor takk til alle foreldre og utøvere som er med å rigger og rydder både matter, stoler og kiosken! Uten dere alle sammen hadde vi ikke fått til et så bra arrangement! Så jeg må bare få si nok en gang; tusen, tusen takk til alle som stiller opp og hjelper til for hverandre og klubben!