Gjestetrenere og foredrag!

Da har det skjedd UTROLIG mye i klubben i det siste!

Vi har hatt storfint besøk av Kjetil Rygh, som holdt 3 timer med høyt tempo og godt humør i kamp!
Gjengen sto på bra og jobbet gjevnt hele veien. Både Kjetil og utøverne storkoste seg! En stooor takk til Kjetil som tok seg tid til å komme til oss og vise oss hvordan han trener kamp. Vi håper å se mer av Kjetil i fremtiden!

Vi har også hatt besøk av Kine S.Tellnes som holdt en ekstra økt for poomselaget. Her kom det også mange nyttige og gode tips vi kan ta med oss videre i treningene! Det er alltid veldig hyggelig når «gamle» utøvere tar turen tilbake til klubben og gir tilbake til utøvere og trenere! Dette setter vi i klubben VELDIG stor pris på!

Et av besøkene som tydelig gjorde inntrykk på utøverne, var når vi fikk besøk av Ingrid Thunem. Ingrid er på det Norske svømmelandslaget for handicapede, og regnes som verdens beste utøver i sin funksjonsklasse. Hun har i løpet av det siste året tatt over 30 verdensrekorder! Hun var med på laget som på høsten 2014 var med å sikre Norges første EM-stafett medalje noensinne i svømming! Ingrid fortalte en del til utøverne om sin treningssituasjon og om mental trening og hva man kan få til om man bare vil noe sterkt nok! Ingrid svarte også på mange interessante spørsmål fra utøverne. Vi retter også en stor takk til Ingrid som stiller opp og gir nyttig informasjon til utøvere og foreldre!