NextGen Games

Helgen 08. og 09. november dro en liten gjeng fra klubben vår over til Keum Gang Taekwondo – Nesttun for et felles NextGen Games.

Dette er en intern konkurranse vi arrangerer for å trene opp og forberede våre fremtidige konkurranseutøvere.
Det startet på lørdagen med en god gjennomgang av alle regler for hva som gir poeng, advarsler og minuspoeng i kamp. Deretter ble det en gjennomgang, samt trening på elementer fra «alt som skjer rundt» en konkurranse, ikke bare selve kampen i kampringen.

På søndagen var det duket for mange gode kamper, og alle utøvere, både nye og mer erfarne fikk gått noen skikkelige kamper med de elektroniske Daedo vestene. Dette gav MASSE god erfaring for deltakerne.

Jeg vil få avslutte med å rette en stor takk til både utøvere og foreldre som var med denne gangen. En UTROLIG flott gjeng å reise med. Jeg gleder meg allerede til flere reiser og på sikt flere konkurranser for denne gjengen!