Halloweentrening!

Blodig høstuhygge

Stemningen sto i taket under årets halloweentrening. God dugnadsånd og stort oppmøte preget den populære klubbtradisjonen.

Arrangementet i år falt på dagen før den egentlige halloweenkvelden og ble for mange en god anledning til å teste kostymer og varme opp til knask eller knep-runder i nabolaget.

Kåring av kostymer
Skumle eller beint frem rare. Typene som møtte opp i gymsalen på Ila skole så ikke akkurat ut som mannen i gata. Engler, zombier, hekser, drakulaer, noen kjente filmskikkelser, et par middelaldertyper, noen sci-fi-folk og en nonstop.

Tradisjonen tro ble det arrangert en rekke leker. Tre utøvere ble premiert i klassene beste, morsomste og skumleste kostyme – kåret av foreldrene og andre voksne som hadde benket seg langs veggene. Premiene var som vanlig et høyst eksklusivt godteri, nøye utvalgt av Werner selv.

Kake til alle
En lang rekke av kakehungrige stilte seg etterhvert i kø foran det bugnende kakebordet. Mange sikret seg en ny forsyning ved å spise kaken mens de sto i kø for stykke nummer to, tre og….

Klubben retter en stor takk til alle som bidro med kaker, kiosksalg og annen frivillig innsats.For arrangøren er det hyggelig å se at utøvernes familie og søsken også ser ut til å sette på arrangementet. Litt ekstra skryt fortjener også de foreldrene som hadde kledde seg ut.