Regionalstevne + treningsseminar

Da har vi hatt en kjempebra gjennomføring av både Regionalstevne og seminar med en del av våre utøvere.

På lørdag deltok flere av våre utøvere i Poomse under regionalt stevne på Bygdøyhus. VELDIG bra team-spirit og felles jobbing og oppbacking av hverandre. Kjempeflott at så mange søsken, foreldre og besteforeldre også stilte denne dagen! Vi fikk i tillegg veldig gode tilbakemeldinger fra dommerne om at det gror og vokser godt i gruppa nå!

I løpet av helgen har vi også fått trent mange timer med Sarah Stevenson og Stephen Jennings. Det var mange nyttige tips og herlige øvelser vi tar med oss tilbake til klubben. Utøverne våre storkoste seg hele dagen! Vi fikk også tilbakemelding fra mange av de vi trente med på seminaret at tross sin unge alder så kunne de MYE og holdt et godt nivå hele veien. I tillegg til at de fikk tilbakemelding på at de var VELDIG høflige og positive og gav masse energi til alle andre som trente i løpet av helgen!

For en utrolig herlig gjeng å tilbringe helgen sammen med! VELDIG spennende å se den utviklingen som er på gang nå! Gleder meg allerede stort til neste gang vi skal i ilden!

Så tusen takk til alle sammen som stiller opp og gjør en kjempeinnsats i helgen! Takk også til Oslo Taekwondo Klubb som arrangerer både et flott stevne og et veldig bra seminar!

Det er bare herlig å få være trener for en så flott gjeng som dette!