Sommerleir 2014!

Helgen 13.-15. juni var det klart for årets høydepunkt: Sommerleir i Bergen!

Vi startet ferden mot Bergen allerede klokken 07.00 fredag 13.juni! En trøtt, men frisk gjeng med utøvere og foreldre var klare for tur! Selve bussturen er ganske lang, men vi har godt med stopp, god mat, litt film og selvfølgelig MASSE skravling og kos på turen over! Når det i tillegg er kjempebra vær så blir dette en helt utmerket tur! Vi hadde to stopp ved både lunch og middagstid. Spesielt stoppet på Gudvangen er en helt spesiell opplevelse for de fleste. VELDIG naturskjønne omgivelser, godt vær, god mat og god service!

Vel fremme i Bergen er det masse god trening hele fredag og lørdag. På lørdag formiddag dro svært mange av utøverne fra Oslo til «Vil Vite» museet i Bergen. Dette var en ubetingen suksess, der både utøvere og foreldre storkoste seg! Senere på kvelden ble det et gedigent pizzakalas sammen med utøvere og foreldre fra de andre klubbene!

Søndagen var en svært så nervepirrende dag. Da var det klart for gradering. For noen av våre nye sortbelter, var det ekstra spennende å være med å sitte ved sensorbordet og få opplæring i det å gradere andre. For de som var med å deltok på selve graderingen gikk mye stort sett greit. Vi ser nok at de aller, aller fleste godt kan jobbe mer med det fysiske. Som det blir sagt ofte på trening; «Det nytter ikke å begynne å trene på pushups bare 1-2 uker før graderingen»… Som et ledd i endringer av krav og struktur på pensum og graderingen, så er det dessverre ikke alle som klarer kravene denne gangen… Uansett er det da VELDIG, VELDIG positivt å se at folk møter opp igjen på trening, står på og fortsetter å trene hardt! Dette viser en bra og positiv ståpåvilje!

Helt avsluttningsvis vil jeg bare få si at dette var en av de aller, aller beste leirene vi har hatt! Vi hadde også deltakerrekord! Vi nærmer oss med stormskritt å bli over 200 deltakere totalt! En utfordring til dere alle til neste år!!

Ellers vil jeg også få si TUSEN, TUSEN takk til alle foreldre og eldre utøvere som stiller opp og hjelper til, både i forkant av turen og i løpet av turen! Uten dere ville vi rett og slett ikke fått til et så bra og morsomt arrangement!
Så tusen takk for en fantastisk opplevelse og fantastisk tur med dere alle!

Ønsker alle en riktig god sommer!