Regionalt + NC 1

Da er 2 helger på rad med konkurranser over for denne gang.

Første konkurransen var regionalt på Enebakk. Ikke akkurat den mest sentrale plassen på jord, men greit nok for å teste formen. Dette var et rent B stevne for kamp, så kun Øyvind fikk prøvd seg der. For poomsegjengen, så var det deltakelse for Marwa, Cornelia, Kim og Ingrid. Kine og Caroline hinket begge rundt på krykker denne dagen.

I og med at dette var et lokalt stevne var det også et VELDIG godt oppmøte av foreldre og andre utøvere som var med å heiet og backet opp teamet. Vi fikk også brukt litt tid på å lære opp de nye utøverne i noen av teamets rutiner.
Alt i alt en god dag!

Helgen 28.-30.mars var det NC 1 i Stjørdal. Det må først bemerkes at dette kanskje er en av de største, fineste og mest sentrale hallene vi noensinne har hatt et Taekwondo arrangment i her i Norge de siste årene. Så en STOR takk til Stjørdal Taekwondo som arrangerer dette mesterskapet!

Som deltakere hadde vi med oss Marwa og Øyvind i kamp. I poomse deltok Kine, Ingrid, Marwa, Cornelia, Caroline og Kim individuelt. Kine og Øyvind tester også ut å gå som par 🙂
Alle har fått oppgaver de skulle jobbe med, både i kamp og poomse. Som trener for teamet er jeg veldig fornøyd med det utøverne viser. Selv om det tidvis kladder litt, er helhetsinntrykket av prestasjonene og innsatsen veldig, veldig bra!

Vi har også med oss noen foreldre som hjelper oss veldig godt og er med som en veldig god støtte!

Takk til alle involverte for 2 spennende og herlige helger!!