Seminar og gradering!

Fredag 13.desember fikk vi besøk av Karl Erik Haarstad for å holde kampseminar for våre kamputøvere. Det ble masse nytting informasjon og kule øvelser som gikk på avstand og timing!

Lørdagen var det duket for mer trening for alle med blått belte og over! Det ble nok litt ekstra spenning for de fleste da de fikk høre at graderingen for dem startet allerede da 🙂
Det var uansett godt humør og en veldig god innsats fra alle hele dagen. Det ble god gjennomgang av alle poomser og 1.step.

På søndagen var det veldig mange spent utøvere som stilte til gradering. Over 70 stykker var i ilden denne dagen! Alle sto på og gjorde sitt beste, og fikk bra uttelling for dette! Det var også en betydlig nivåhevning på alle utøvere denne gangen. Dette lover veldig, veldig godt for fremtiden!

For 3 av utøverne var det nok ekstra spennende, da denne helgen var deres test til sort belte! Cornelia, Marwa og Morten sto på og gjorde en veldig bra jobb hele helgen! De ble alle belønnet med nytt belte! Det bør da også nevnes at Cornelia og Marwa er klubbens 2 første utøvere noensinne som får junior sort belte!

Gratulere til alle sammen som sto på og lykkes med å få sine nye belter denne dagen!

En stor tusen takk også til alle foreldre og utøvere som er med å hjelper til med å rigge og rydde salen, samt ordne med kiosken under selve graderingen! Flott å se at så mange er med å gjør dette til en topp dag for alle fremøtte!