NC 2 – Nannestand og Poomseseminar

Da har noen av våre utøvere vært i ilden igjen. Helgen 12. og 13. oktober var Marwa og Øyvind med i NC 2 i kamp. Ingrid, Marwa, Cornelia, Caroline og Kim deltok Poomse. Kine måtte stå over denne gangen på grunn av et røket leddbånd i kneet.

Etter mye og hard trening de siste måneden er fremgangen til å ta å føle på! Absolutt ALLE utøverne viser gode tegn på fremgang på alle områder. Både i kamp og poomse kjempes det hardt, det vises gode rutiner og vaner både før, under og etter kampene. Vi har også med oss en god del foreldre som heiagjeng, og det er utrolig herlig å få være med på dette! Hele teamet jobber utrolig bra sammen og dette bemerkes av de som ser oss i aksjon!

Helgen etter deltok en del av våre poomseutøvere på et seminar i samarbeid med Oslo Taekwondo klubb. Ingrid, Marwa, Caroline, Kim og Lene stillte opp og gjorde en veldig god innsats. Det var en inspirerende og god trening fra Asle Fredriksen og tidligere landslagstrener Thomas Jensen.
Igjen stilte også foreldre opp og var med å så på utøverne når de trente.

Da vil jeg bare igjen få takke alle utøvere og foreldre for kjempeinnsats og kjempeopplevelser!

«Train hard, Fight easy»!