Pangstart på sessongen!

Lørdag 24 og søndag 25. august deltok Marwa, Kim, Jørgen og Øyvind på et kampseminar med selveste Sarah Stevenson! Hun har vært verdensmester 3 ganger. 1 gang som junior og 2 ganger som senior. Hun har også deltatt i OL 4 ganger. Så det var et rimelig celebert selskap vi fikk muligheten til å trene med. Arrangørklubb var Oslo Taekwondoklubb, som var så hyggelige å invitere oss til denne fantastiske samlingen.

Det ble en forrykende helg med MASSE god trening, høyt tempo, svette, slitne og veldig, veldig glade og fornøyde utøvere. Det gav masse ny inspirasjon, nye bekjentskaper og mye moro for både utøvere og instruktører.

Som trener har det vært utrolig givende å se utøvere som Marwa, Kim, Jørgen og Øyvind stå på hele helgen. Kine og Ingrid stakk også innom for å gi støtte i løpet av dagene som utøverne trente. Utøverne som deltok jobbet hardt og fikk mye fremgang og input på bare 1 helg. De fikk også mye skryt av Sarah og Stephen (Sarahs trener), for at de sto på og gav jernet hele helgen. Selv tidlig på en søndag morgen, før fuglene våknet, med stive og støle ben, stilte de opp med et stort glis og gav alt!

Så takk til alle sammen for en flott og inspirerende pang-start på semestret!