Sommerleir 2013

Helgen 14.-16. juni dro en del av våre utøvere over til Nesttun og Slåtthaughallen for årets sommerleir.

Turen startet noe forsinket da bussen tok feil av starttidspunktet. Ut over dette gikk hele resten av turen på skinner! Det startet på turen over med at bussjåføren skrøt enormt av utøverne. Han sa selv at han hadde aldri vært med en mer rolig og veloppdragen gjeng på tur! Dette er en kjempehyggelig tilbakemelding å få og !

Vel fremme til selve leiren ble det masse god trening, og utøverne sto på og jobbet veldig bra. På lørdag formiddag ble det en tur til Fløien der utøverne også fikk sett litt annet enn bare hallen. Noen av utøverne knipset en haug med bilder, som vi håper å få kunne lagt ut en smakebit fra.

På lørdagskvelden ble det MASSE pizza i hallen sammen med utøverne fra de andre klubbene i Keum Gang. Etter dette dro utøverne fra Oslo ned til lokalene på Tokanten, der vi skulle sove. Her ble det full disco, med masse dans og ablegøyer fra ALLE utøverne. For trenere og foreldre som så på, var dette utrolig gøy! Hele gjengen var med, danset, lo og storkoste seg!

Søndag var det klart for gradering. Før graderingen startet var det som seg hør og bør noen nerver ute å gikk. Det var da VELDIG, VELDIG hyggelig å få tilbakemelding fra foreldre om at utøverne selv hadde gått i garderobene, motivert og inspirert utøvere som var så nervøse og smådårlige at de nesten ikke hadde lyst til å stille opp! Mange av foreldrene kom og sa ifra om denne episoden, og mange av dem var veldig rørt av måten utøverne tok var på hverandre! På toppen av dette møter alle utøverne opp, står på og klarer graderingen sin!

Alt i alt var dette en kjempetur! Gleder meg allerede til neste år! Så tusen, tusen takk til alle utøvere, foreldre og assistenter som stiller opp og gir en så utrolig bra start på sommerferien!