Norgescup 1 – Hokksund

Helgen 20.-21.april arrangerte Chon-Ji Hokksund og NKF Norgescup 1 i Mjøndalshallen. Vi tok ikke med oss noen utøvere i kamp denne gangen. Derimot hadde vi med oss hele 8 utøvere i poomse.

Vi hadde med oss Kine, Ingrid, Kim, Marlene, Cornelia, Marwa, Mia og Caroline denne gangen. Alle har trent mye i det siste og vi var alle spente på resultatene. Alle gjorde en veldig bra gjennomføring og vi ser at vi har fått rettet opp i en del småting. Resultatene må vi derimot trene mer for å oppnå. Det er flere og flere som deltar i poomse, samt at fargebeltene nå også blir dømt etter sortbelte-reglene. Dette gjør at poengene blir «riktigere», men setter også større krav til utøverne i å måtte gå teknisk riktig.

Det som derimot er veldig hyggelig å se, er hvordan Teamet fungerer sammen, støtter hverandre, varmer opp sammen, heier ved ringen og hvordan foreldre også stiller opp og er en solid heiagjeng hele dagen!

En en flott dag, trass i forsinkelser! Hele arrangementet ble faktisk ferdig 2 timer FØR planen. Så da vil jeg bare avslutte med å takke alle utøvere og foreldre for et flott oppmøte, en flott innsats og en flott dag!