NM

Lørdag 24.november var det klart for NM i Apalløkka hallen.
Grorud Taekwondo klubb hadde gjort en kjempejobb i forhold til arrangementet og det var MYE liv og røre, samt stappfulle tribuner! Dette gjorde det ekstra moro å ha med 5 håpefulle fra klubben i årets NM.

Poomseklassene var først ute. Marwa, Cornelia og Mia gikk i ungdommenes høye cup klasse og tok hendholdsvis 3, 4 og 5 plass i klassen. Disse 3 jentene deltok også i team-poomse. Grunnet lite påmelding, var de eneste klassen med farget belte. Det er uansett 3 tøffe jenter som tar utfordringen på strak arm og stilte opp sortbeltene. Enda mer gledelig er det da å se at de ligger kun 0.04 poeng bak bronsevinnerne i første runde. Det blir denne gangen en tøff utfordring, men de ender på en fjerdeplass. En veldig bra innsats i sitt første NM.

Kim deltok også denne gangen i poomse for senior cup høy. Det går bare bedre og bedre for Kim, og denne gangen ender han på en 3.plass og tar med en bronse hjem. Kine deltar i sortbelteklassen for junior damer, som denne gangen er den største av alle klassene i NM. Hun gjør en knallbra innsats hele veien, og blir belønnet for all treningen hun har lagt ned den siste tiden. Hun stikker av med gullet og kan kalle seg selv Norgesmester i poomse 2012!

Marwa er den eneste fra klubben som denne gangen deltar i kamp. Hun kjemper og står på hele veien, og blir belønnet med en bronsemedalje i sitt første NM. Vi tar med oss alle erfaringer, står på å trener hardt i tiden fremover!

Det var også gledelig å se at flere foreldre og utøvere fra klubben kom å heiet på teamet denne lørdagen. Dette er noe hele teamet setter veldig stor pris på! Vi gratulerer alle med en kjempedeltakelse og gode prestasjoner!