NM Kvalik IV – Drammen

Helgen 20 og 21 oktober deltok Caroline, Jørge, Mia, Marwa, Kim og Ingrid i NM Kvalik IV i Drammen.

Første dagen var det kamp som sto på programmet. Kim deltok i sin første kamp i sitt første mesterskap noensinne. Det var en sann fryd å coache Kim i dag, da alle oppgaver vi har jobbet med i det siste klaffet som bare fy!!
Første kampen var UTROLIG gjevn og spennende, og Kim leder 4-3 til det står igjen 1 sekund. Da får motsanderen dessverre inn en hodetreff mot Kim som gav endelig resultat
4-6 til Kim. Uansett så var det en KJEMPEKAMP!

I kamp nr. 2 møter Kim en motstander som også trener KickBOKSING! Dette viste han ved å blant annet gå en ulovlig teknikk (slag i ansiktet) på Kim. Minus poeng til motstander, men selv ikke dette stopper Kim. Han reiser seg opp igjen, holder fighten i gang og nekter å gi seg. Motstanderen har også en god del lave lårspark mot Kim, som medfører mye advarsler for motstander, samt en del smerter for Kim. Nok en gang viser Kim hva som bor i ham, og han står på hele løpet ut! Som sagt, det var en sann fryd å se Kim i aksjon i dag! Takk også til de av utøvere og foreldre som er med å stiller opp og heier på Kim!

På søndagen var det Marwa sin tur til å gå kamp, samt at Caroline, Mia, Marwa, Jørgen, Kim og Ingrid skulle i aksjon i Poomse. Det var MASSE gode prestasjoner denne dagen også. Alle oppgaveforbedinger vi har jobbet med klaffet 🙂

Marwa får gått 2 veldig gode kamper og får bra tenning! Oppgaver sitter som de skal og ender opp med en sølvmedaljer. I poomse er det meget god innsats av alle sammen i de ulike klassene. Både Caroline, Mia, Marwa, Jørgen og Kim viser forbedringer siden sist. Det er veldig gøy å se! I tillegg debuterer Ingrid i poomse, og kjemper seg til en plass i finalen!

Vi avslutter dagen med en gledlig prestasjon, når «Team Sjarmtroll» (Caroline, Marwa og Mia) stikker av med gullet i team-poomse 🙂

En kjempehelg sammen med en flott gjeng! Takk også til både foreldre og utøvere som tar turen nedover for å heie frem våre utøvere!

De andre hadde dessverre dratt til premieutdelingen, så vi fikk denne gangen kun bilder av våre medaljevinnere.

Fra en av kampene

Kim på pallen

Team Sjarmtroll