NM Kvalik IV – Drammen

Helgen 20 og 21 oktober deltok Caroline, Jørge, Mia, Marwa, Kim og Ingrid i NM Kvalik IV i Drammen.

Første dagen var det kamp som sto på programmet. Kim deltok i sin første kamp i sitt første mesterskap noensinne. Det var en sann fryd å coache Kim i dag, da alle oppgaver vi har jobbet med i det siste klaffet som bare fy!!
Første kampen var UTROLIG gjevn og spennende, og Kim leder 4-3 til det står igjen 1 sekund. Da får motsanderen dessverre inn en hodetreff mot Kim som gav endelig resultat
4-6 til Kim. Uansett så var det en KJEMPEKAMP!

I kamp nr. 2 møter Kim en motstander som også trener KickBOKSING! Dette viste han ved å blant annet gå en ulovlig teknikk (slag i ansiktet) på Kim. Minus poeng til motstander, men selv ikke dette stopper Kim. Han reiser seg opp igjen, holder fighten i gang og nekter å gi seg. Motstanderen har også en god del lave lårspark mot Kim, som medfører mye advarsler for motstander, samt en del smerter for Kim. Nok en gang viser Kim hva som bor i ham, og han står på hele løpet ut! Som sagt, det var en sann fryd å se Kim i aksjon i dag! Takk også til de av utøvere og foreldre som er med å stiller opp og heier på Kim!

På søndagen var det Marwa sin tur til å gå kamp, samt at Caroline, Mia, Marwa, Jørgen, Kim og Ingrid skulle i aksjon i Poomse. Det var MASSE gode prestasjoner denne dagen også. Alle oppgaveforbedinger vi har jobbet med klaffet 🙂

Marwa får gått 2 veldig gode kamper og får bra tenning! Oppgaver sitter som de skal og ender opp med en sølvmedaljer. I poomse er det meget god innsats av alle sammen i de ulike klassene. Både Caroline, Mia, Marwa, Jørgen og Kim viser forbedringer siden sist. Det er veldig gøy å se! I tillegg debuterer Ingrid i poomse, og kjemper seg til en plass i finalen!

Vi avslutter dagen med en gledlig prestasjon, når «Team Sjarmtroll» (Caroline, Marwa og Mia) stikker av med gullet i team-poomse 🙂

En kjempehelg sammen med en flott gjeng! Takk også til både foreldre og utøvere som tar turen nedover for å heie frem våre utøvere!

De andre hadde dessverre dratt til premieutdelingen, så vi fikk denne gangen kun bilder av våre medaljevinnere.

Fra en av kampene

Kim på pallen

Team Sjarmtroll

Det er stengt for kommentarer.