Sommerleir 2012

Helgen 15.-17. juni arrangerte Keum Gang Taekwondo – Norge sin årlige sommerleir i Slåtthaughallen, like ved Nesttun.

I år deltok ca. 30 utøvere fra Oslo på denne leiren. Det ble masse flotte økter med kjempeinnsats fra alle utøverne. På lørdagen fikk utøvere og foreldre fra Oslo være turister i Bergen, da hele gjengen dro på Akvariet og koste seg.

På lørdagskvelden ble det masse pizza fra Peppes, noe som falt i smak hos de fleste. Litt kjipt denne gangen var at Bergen viste sitt sanne jeg, med masse regn!! Derfor ble pizzaen spist inne på 2-kanten istedenfor ute i gågaten.

På søndag var det mange spente og slitne utøvere som gav siste rest av energi under graderingen! Alle sto på og viste hva de hadde lært den siste tiden. Gratulere til alle sammen!

Sommerleir deltakere

Sommerleir deltakere