Nasjonalt Teknikkstevne

Lørdag 28.april 2012 ble Norges første Nasjonale Teknikkstevne arrangert i Bjølsenhallen i Oslo. 10 utøvere stillte fra Keum Gang Taekwondo – St.Hanshaugen, og mange av disse hiver seg ut med glød og lyst til helt nye utfordringer.

Først ute var de lavere graderte ungdommene. Mille, Milla og Jørgen stillte i konkurranse for første gang, og alle gjorde en kjempeinnsats og viste virkelig gode takter i poomse.

Av ungdommene, så stillte også Mia, Cornelia, Mai og Marwa for de høyere cup gradene i poomse. Alle disse gjorde også en veldig bra instats og gode prestasjoner.

På juniorsiden deltok Tuva og Kine i poomse, og Kim deltok på seniorsiden.
Her var det også veldig mye som klaffet som det skulle, og nok en runde med gode prestasjoner og innsats. Kine og Kim prøvde seg også for første gang i par-poomse, med alle de nerver og utfordringer det bringer med seg. Det var uansett en flott innsats fra alle sammen.

Etter poomsene, så startet konkurransen i de nye grenene. Marwa og Mai hiver seg ut i det og gjør en god figur i Hanbon. Kim tester ut showbreak, før dagen avsluttes med at både Kim, Mai og Marwa prøver seg i speedbreak.

Alt i alt en kjempeflott dag, med masse moro, litt venting, gode prestasjoner, latter og ablegøyer. Som trener er jeg utrolig stolt over å se det samholdet og nivået utøverne våre viser! Det er også kjempeflott med foreldre og andre klubbutøvere som møter opp som heiagjeng og støtter de håpefulle!