Nye sortbelter i Keum Gang TKD - St.Hanshaugen

Flere sortbelter!

Tirsdag 08.mai var spenningen bokstavlig talt til å ta å føle på i Keum Gang Taekwondo – Nesttun sine lokaler. 5 av våre utøvere, Kine, Tuva, Leon, Håkon og Ingrid hadde tatt turen over til vestlandet for å være med på sortbeltegraderingen sammen med totalt 22 utøvere fra alle Keum Gang klubbene.

Det var utrolig flott å se utøverne gi så mye av seg selv og stå på så hardt i løpet av noen timer. Det ble poomser og teknikker så svette (og tidvis tårer) rant, det ble kamper og 1.steps, det ble brekking og fysiske tester som kjørte utøverne helt ut. Alle 5 gjorde en fantastisk innsats, og det var en sliten og stolt gjeng som kunne konstatere at: «Det kostet blod, svette og tårer. Bokstavlig talt! Men det var verdt det! VI KLARTE SVART BELTE!!»

Gratulere med en vel gjennomført gradering og vel fortjent ny grad!
Leon (1.dan), Tuva (1.dan), Kine (2.dan), Ingrid (1.dan) og Håkon (1.dan).

Nye sortbelter i Keum Gang TKD - St.Hanshaugen