Belgisk Open 2012

Siste helgen før påske dro Tuva, hennes mor og Werner til Gent i Belgia for å delta i Belgisk Open. Lørdagen var vi en liten tur i hallen, så litt på et par kamper og heiet på et par av de andre norske deltakerne. Etter dette gikk det i shopping, belgiske vaffler og avslapping på lørdagen, før Tuva skulle i ilden, både i kamp og poomse på søndagen.

Tuva får et par treffere mot seg i starten av kampen. Etter dette lukker hun fullstendig igjen festningen og gjør det utrolig vanskelig for motstanderen å treffe mer. Hun jobber knallhardt videre, leser motstander godt og prøver seg på mange herlige kontringer. Tuva viser at mange av oppgavene vi har jobbet med den siste tiden fungerer veldig bra. Det var en ren fornøyelse å sitte i coachstolen og se Tuva i aksjon!

I poomse viser Tuva at hun definitivt er en av de beste poomseutøverne i sin klasse. Hun har med et par elementer ingen av de andre utøverne har med seg, noe et par av dommerne kommenterer til oss etter at klassen er ferdig. Tuva var faktisk den eneste utøveren dommerne løper etter og gir positiv feedback til, samt to tomler opp! Det skal også sies at det var UTROLIG gjevnt mellom de 4 øverste plassene. Kun 0.12 poeng totalt skiller mellom de 4 første plassene.

Det blir ingen medaljer med hjem denne gangen, men du verden for en prestasjon Tuva leverer! Som trener og coach er jeg utrolig fornøyd med det Tuva viser i Belgisk Open!