Scandinavian Open!

Da har vi nok en gang vært i Danmark og kjempet om edelt metall.

Vi kom ned på fredags kvelden til et UTROLIG flott hotell i Horsens, Danmark. Hotellet var et gammelt herskapshus fra 1744, og det var helt fantastisk store og flotte rom vi fikk. Denne fredagen var også en spesiell dag i Danmark, som ble feiret stort. Ikke like moro når vi hadde vindu ut mot hovedgaten i Horsens.

Lørdagen brukte vi til å rusle rundt i Horsens, slappe av og samle krefter til søndagen. Det ble så klart tid til litt shopping, spise litt god mat før vi på kvelden dro opp i hallen for innveiing og registrering. På grunn av at mesterskapet ble flyttet til å være kun søndagen, ble det dessverre en del frafall i mange av klassene.

På søndagen startet Fredrick allerede i første kamp. Han starter pent og rolig før han smekker inn en fin-fin hodetreff i motstanderen, som ble tydelig sjokkert! Det ble ikke noe poeng på dette sparket, så Fredrick justerer kraft og siktet bittelitt før han klokker inn en hard og klokkeren hodetreff. Det ble stor oppstandelse blant utøvere, coach og dommere. Det viser seg etter mye om og men at det er 2 ulike klasser for årskullet 1998. En klasse som har lov til å treffe mot hodet, og en som IKKE har lov. Og vi var da meldt opp i den klassen der det IKKE var lov å treffe. Vi ender dermed opp å tape kampen, men får likevel med oss en bronsemedalje.

Tuva går også hardt ut mot sin motstander i kamp. Hun leder 1 – 0 etter ganske så kort tid. Mye gode bevegelser og teknikker blir det utover i kampen. Motstanderen er derimot noen hakk høyere enn Tuva og veien opp til hodet blir noe mer utfordrende. Det ender til slutt med en sølvmedalje på Tuva i kamp.

I poomse er det kun Tuva som deltar, og det er ganske så gjevn klasse med mange utøvere. I tillegg er dommerne til en forandring VELDIG samstemte og dyktige. Vi får med oss at Tuva gjevnt over får høyest poengscore på presentasjon, og veldig høye poeng på den tekniske utførelsen. Det blir også en veldig, veldig gjevn klasse med bare noen få desimalers skille mellom de 4 beste. Vi står å noterer og regner, men blir ikke helt enige med oss selv om det blir en tredje eller fjerdeplass. Jubelen sto derimot høyt i taket når det viser seg at Tuva har dratt i land bronsemedaljen i klassen!

Så med 2 utøvere kommer vi hjem med 1 sølv og 2 bronse til klubben. En kjempebra prestasjon av utøverne. Det er også veldig moro å se hvordan vårt lille team fungerer på mange plan. Vi får også knyttet nærmere bånd og team-spirit med utøverne fra Røra også. Nok en tusen takk til utøvere og foreldre som er med nedover til Danmark! Go Team Keum Gang St.Hanshaugen!

Team med medaljer

Teamet!