NM 2011 – Kongsberg

Da er NM over for denne gang, og vi kom hjem med 1 sølv og 2 bronse!

Tuva var i storform i Poomse denne gangen, og lå på første plass hele første og andre runde. Vi blir derimott litt snytt for poeng i siste og avgjørende runde, der utøveren som hele veien lå på 3-4 plass plutselig fikk kjempehøye score og stakk av med gullet. Uansett fikk vi bekreftet at Tuva er en av landets beste poomse utøvere for cup høy, og får med en velfortjent sølvmedalje hjem.

I kamp startet Fredrick i et knallhøyt tempo. Det ble en sykt spennende og gjevn kamp mot en kjent utøver. Det ble uavgjort ved full tid, og det var to VELDIG gull-hungrige utøvere som møttes til ekstra runde. Dessverre var den andre utøveren et lite hakk mer heldig denne gangen og stikker av med det avgjørende poenget.

Fredrick møter igjen en kjent motstander i bronsefinalen. Denne gangen er det helt klart at Fredrick er mest sulten på revansje, og vinner kampen greit. En velfortjent bronsemedalje til Fredrick i sitt første NM.

I Tuva sin kampklasse er det også duket for mange spennende og gode kamper. I første kamp møter vi en motstander som vi har slått før. Denne gangen er det tydelig at motstanderen har studert nøye hva Tuva gjør, og sulten på revansj etter forrige konkurranses tap er tydelig. Det blir en bra kamp der Tuva får til mange av sine oppgaver. Marginene er ikke helt på vår side denne gangen, og vi ender opp i en bronsefinale.

Denne bronsefinalen ender opp med seier til Tuva, og vi tar med nok en bronsemedalje hjem til klubben!

Vi hadde denne gangen med oss en del foreldre, besteforeldre og team-venner! Flott at disse stiller og er med å backer opp utøverne skal gå. Det er til utrolig stor hjelp og motivasjon for laget! Tusen takk til alle sammen for en flott innsats og prestasjon i årets NM!

Tuva Og Fredrick i NM