Wonderful Copenhagen

Lørdag 20.august deltok Rakel, Tuva og Fredrick i Wonderful Copenhagen i Valbyhallen i København.
Det var påmeldt over 250 utøvere fra 13 ulike land, og 47 klubber og lag.

Alle 3 har den siste tiden fått ulike oppgaver å jobbe med, som de skulle prøve å gjennomføre. Og alle 3 fikk til utrolig mye av dette.

Tuva var først ute av våre utøvere, og kjempet tøft og hardt hele veien fra start. Det var en virkelig stor kriger som viste en helt ny standard for hvordan være 100% hele veien fra start til slutt! Tuva ble til slutt kronet med en bronsemedalje i konkurransen.

Rakel var ute som nummer 2 fra vår klubb. Hun jobbet også veldig fint med oppgavene sine og var veldig god på stoppe mange av motstanders angrep. I siste runden slipper Rakel virkelig opp bremsen og kjører på alt hun kan. Noen av teknikkene hun prøver har knapt nok vært gjort i noen jente-kamp tidligere. Vill og gal slenger hun bena oppover i de siste sekundene og får inn en knallbra hodetreff på motstander. Innsatsen ble belønnet med en bronsemedalje!

Fredrick var sistemann ut fra oss på St.Hanshaugen. Han også kjemper bra, prøver ut masse luftige og fine teknikker. Motstanderen var tydelig sliten og smånervøs mot slutten, men klarer å dra i land seiren. En sølv til Fredrick i sitt første internasjonale mesterskap.

Sammen med teamet fra Nesttun sanket vi totalt inn 3 gull, 3 sølv og 5 bronse. Dette skaffet oss nok poeng til at Keum Gang Taekwondo – Norge ble kåret til konkurransens nest beste lag.

Vi gratulerer til alle sammen!!

Wonderful Copenhagen