NK 2, dag 2

Hei og hopp, alle sammen! 🙂

Da var NM kvalikk 2 over for denne gang, og jeg mener at vi alle kan si oss veldig fornøyde med dagens og helgens prestasjoner.

Kamp:
Dagen i dag startet med kamp, og først i ilden var Fredrick. Han gikk en veldig bra førstekamp og gikk derfor videre. I andre kamp gjør han det samme igjen, og stikker av med seieren. Deretter gikk Leon to veldig bra kamper, og ender opp med bronse i dag. Som Leon, fikk også jeg gått to kamper og kommer hjem med bronse, jeg også. Sistemann(dame) ut var Tuva som gikk en god kamp og fikk med seg sølvet hjem! 🙂

Mønster:
I mønster hadde vi med oss Caroline, Marwa, Mai, Cornelia, Tuva og meg. Jeg fikk desverre ikke med meg alle poomsene, men fikk høre at alle hadde gjort en superfin innsats, som jeg ikke tviler på etter å ha sett dem på trening i det siste. I kvinner cup høy tar Tuva med seg nok en sølv, mens jeg tar med meg nok en bronse i kvinner Dan A. Og til sist, men ikke minst tøffingene «Team sjarmtroll» (Marwa, Mai og Caroline) som gikk synkron og gjorde en super innsats. 😀

(her kommer noen bilder fra i fjord)-Rakel 🙂