Norges Kvalikk 1, dag 2

Ja, da var årets første NM-kvalikk over og vi kunne pakke sammen baggene våre med ett stort smil etter helgens prestasjoner.

De to siste av gårsdagens kamper:

Ola går sin første kamp veldig bra og kjører hardt ut fra starten. Dette belønner seg og stillingen blir til slutt 23-12 til Ola. Hans neste kamp blir desverre litt for hard, men han viser uansett stor framgang.

Håkon deltar for sin første gang i mesterskap. Han viser at han ikke er en som gir seg og står på løpet ut. Han taper denne gang mot en litt mer erfaren motstander.

Så over til dagens poomser og kamper.

Dagen startet med poomse i Dan-klassen for meg(Rakel) og Kine. Kine viser stor framgang og er veldig stødig i teknikkene sine. Det holder likevell ikke helt til finalen, men går ut med en god plassering. Jeg går videre til finaler og klarer å holde meg i toppen helt til siste runde, hvor det desverre blir en del rot av dommere. Etter en stund blir det tatt tak i at dommerne har tatt feil og finalen blir derfor gått om igjen. Jeg havner til slutt på en andre plass, og er med det veldig fornøyd.

Kamp:

Fredrick går i Ungdom gutter A, og treffer en motstander på ca lik høyde. De følger hverandre hele første runden og ligger omtrent likt hele veien. Mot slutten viser Fredrick at han har mye mer på lager enn motstanderen og begynner å dra ifra. Han vinner til slutt og stikker derfor av med en velfortjent gullmedalje.

Leon møter tøff motstand i sin første kamp. Han står på hele veien og prøver seg også på ett par rundspark. Han taper denne kampen til tross for en veldig bra innssats fra Leon sin side. I bronsefinalen møter Leon igjen en veldig dyktig utøver og drar derfor ikke hjem med noen medalje denne gang. (Jeg fikk desverre ikke med meg denne kampen pga poomse)

Tuva går som Fredrick direkte til finalen. Der møter hun en god venn fra drammen, men i ringen er det uansett fullt alvor mellom jentene. Tuva er fra første stund veldig offansiv og presser på. Hun får inn en hodetreffer før motstander desverre skader kneet og må avslutte kampen. Gull til Tuva.

Så var det meg. I min første kamp møter jeg en lavere motstander. Det kladder litt i starten og jeg kommer veldig tregt i gang. Det er først når runde 3 starter at jeg begynner å våkne og at ting går mere min vei. Jeg går til slutt seirende ut fra semifinalen. Neste kampen min møter jeg denne gang hard motstand og tar derfor med ett sølv hjem her også.

-Rakel L Drage

Én kommentar

Det er stengt for kommentarer.