NM kvalikk 1, dag 1

Nm Kvalikk 1 blir denne helgen avholdt i Mjøndalen der en del av oss allerede befinner oss. I dag har vi med Ola, Marwa og Håkon i kamp, og Tuva, Marwa, Karoline og Rachel i mønster.

Poomse:

Tuva var den eneste i junior-klassen som gikk poomse i dag. Hun viser allerede etter første poomse hvem det er som er best og ligger nesten ett helt poeng over de andre. Resultatet ender med en gull til Tuva, ikke så overaskende.

Marwa og Karoline var de neste til å vise seg frem. De viser begge sin styrke og mykhet og gjennomfører poomsene med glans. Siden dette er en barneklasse ble det ingen plasseringer.

Rachel går sin første gang i ungdomklassen. Hun går veldig sterkt og ender til slutt på en kjempefin tredeplass og kan ta med seg bronse hjem igjen.

Kamp:I barneklassen har vi denne gangen bare med Marwa. I sin første kamp viser hun overlegenhet og vinner hele 13-0. Andre kampen går hun like hardt ut, men det er først i andre runde hun begynner å dra ifra med poengene og vinner. Dette er også en barneklasse så det blir ingen plasseringer men å vinne to av to kamper kan man ikke klage over.

Nå nærmer klokken seg kvart over ett og det er snart pause. Etter pausen går Ola og Håkon kamp.
(bilder kommer forhåpentlighvis senere)

-Rakel L Drage

Én kommentar

  1. Kjempebra alle sammen! La oss håpe at det går like bra i morgen og senere i dag! Lykke til alle sammen!

Det er stengt for kommentarer.