Dutch Open 2011

Denne helgen deltok vi (Tuva og Rakel) i Dutch Open som ble avholdt i Nederland.

 Først ut fra Keum Gang St.hanshaugen var Rakel. Den første kampen til Rakel er mot en polsk landslagsutøver. Hun viser fra første runden hvem som er best. Hun tar ledelsen veldig raskt i første runde, men kladder litt i andre runde. Men holder hodet kaldt og ender kampen med 8-7.

 Andre kampen til Rakel går hun mot en tysk utøver. Hun går en veldig jevn kamp mot den tyske utøveren og de følger hverandre. Det er bitte små marginer som skiller begge to fra hverandre, men i de siste sekundene av kampen setter den tyske utøveren inn noen poeng og ender kampen 4-2. Den tyske utøveren vinner hele klassen.

 Tuva var den andre og siste utøveren fra Keum Gang St.hanshaugen som skulle ut i ilden i Dutch Open. Hun møtte en både høyere og tyngre utøver fra Sverige, men viste likevel fram krigeren i seg. Tuva gikk en bra kamp og sto på helt til siste sekund. Denne gangen ble det dessverre den svenske jenta som samlet inn flest poeng, og vant til slutt kampen 9-2 over Tuva.

 Vi tar uansett med oss all erfaring fra Dutch Open, og gleder oss allerede til Norges Kvalik1 som avholdes allerede kommende helg.  Der skal KeumGang St.Hanshaugen ha med utøvere på lørdag og søndag, så følg med.
 
-Rakel og Tuva